Kunsteducatie


Kunst & Fantasiemeesters

Kunst & Fantasiemeesters is een innovatief lesprogramma ontwikkelt voor kunst- en cultuureducatie op naam Ziaqua als freelance docente.

Eerste Kunstklas voor Moeders

Annemieke van Westerloo, 2010
Sinds een paar maanden volg ik de Kunstklas van Marion Moulen. Marion weet mij elke keer te verrassen. Met haar manier van lesgeven slaat zij elke keer nieuwe wegen in en weet ze mij, te motiveren en triggeren, enthousiasmeren door haar eigen enthousiasme en visie op de kunst. Ze leert mij naar kunst te kijken, erover na te denken, te maken op een manier zoals ik nog nooit gedaan heb.

Met succes initieerde ik de Eerste Kunstklas voor moeders en de Creatieve school, een wereldklas moeders met 9 nationaliteiten. Als artistiek leider, coördinator en uitvoerend docente ontwikkelde ik hiervoor Kunsttheorie- en multidisciplinaire Kunstpraktijklessen. Deze eenjarige Culturele opleidingen waren tijdelijk op locatie te Amsterdam Noord. Dit initiatief vond Burgemeester Eberhard van der Laan wel een persoonlijk bezoek waard.

Kalai de Rooij, 2010
Marion is de meest eigenzinnige ondernemer van Noord omdat ze op geheel eigenwijze haar klassen voorbereid.Goed qua opbouw, leuk qua uitvoering, helder qua uitleg en vrij qua denken. Hierdoor ontwikkelen wij ook een andere kijk op ‘het leven’.

Sabrina Asma, 2010
Marion is naar mijn mening de meest eigenzinnige onderneemster van Noord, omdat zij ondanks dat zij niet over een vaste ruimte beschikt toch heel veel verschillende soorten mensen bereikt met haar lessen. Zij is heel creatief in het bedenken van cursussen, waarmee zij andere mensen enorm inspireert. Ik volg momenteel haar Kunstklas en ontdek een hele nieuwe wereld.

                       

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save