Ziaqua

Ziaqua

Fantasiemeesters

Fantasie is mijn werk als choreografe en kunstenaar. Mensen verbinden en hun magnetische aantrekkingskracht tonen boeit mij. Dit vindt zijn vorm in dans, ruimte en beweging. Een wereld  verbeelden die verwondert, transformeert en je dromen raakt is mijn passie.

Initiator  Circus Ziaqua Leeuwentemmen & tijgerkids act, Mimiek Fantastique act, Eerste Kunstklas voor moeders (9 nationaliteiten), Kunst & Fantasiemeesters en concept Oxygenschool.

Inspirator Vol passie en plezier ben ik werkzaam als Freelance docente in kunsteducatie en cultuureducatie en heb met succes 36 scholen op naam Ziaqua.

Podium

Podium Ziaqua komt tot leven met dans, circus, bewegings- en muziektheater producties op maat voor culturele instellingen, theaterpodia, festivals en schoolprojecten. Ooit ben ik begonnen als oosterse solo danseres en podiumartieste Ziaqua. Mijn muze was mijn Indiase dansmeester Ashok Mohanraj Klassieke Bharatha Natyam dance en tesamen met de souplesse van Yoga lichaamskunsten vormden dit mijn inspiratiebron voor ‘Yoga dance’. Dankzij mijn dochter haar wens voor een dag een circusartiest te zijn is spontaan circus Ziaqua ontstaan. Het werd me ineens duidelijk- in het circus komen alle wereldculturen samen- ik ben nooit meer gestopt.

Jarenlang was ik met plezier choreografe voor Muziekschool Amsterdam Noord , het Talentcentrum. Choreografieën voor publiek in de Concertzaal waren; Winterspelen, Helden!, Geluksvogels, Anansi en Circusspelen. Daarnaast was ik hier ook muziek- en dansdocente. Hiervoor maakte ik Hoorspelen en Muzieksprookjes en gaf Werelddansen aan jongeren.

U kunt kiezen uit het aanbod van Freelance docente Ziaqua met een eindpresentatie voor publiek.

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save